Dwarsdenkers & Pioniers

Statenlid Stoffels wil groot eiland voor de Zeeuwse kust

| leestijd: 1 min

Download het artikel

De voorzitter van de statenfractie van de Partij voor Zeeland, M.A. Stoffels, wil in de monding van de Westerschel een attractie-eiland aanleggen.

Dat verklaarde hij gisteren tegenover deze krant. In een reactie maakt gedeputeerde J.G. van Zwieten (VVD) evenwel korte metten met het idee. “Luchtfietserij”, aldus van Zwieten.

Bron: Reformatorisch Dagblad, dinsdag 17 juli 2001

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Renée Bron-Slis

Dwarsdenker & initiatiefnemer

Wie worden de Nieuwe Deltawerkers?*

Wij leven, wonen en werken in een prachtige delta. De rivieren en zeeën hebben ons land gemaakt, door de eeuwen heen steeds weer anders. En nog steeds verandert het landschap. Door natuurkrachten en door menselijk ingrijpen. Met klimaatverandering en toekomstige zeespiegelstijging zullen we weer aan de bak moeten om onze toekomst veilig te stellen. Na de grote deltawerken van de vorige eeuw, hebben we Nieuwe Deltawerkers nodig, mensen die bottum-up samen willen werken aan de goede dingen doen en de goede dingen goed doen.

Heb ideeën en plannen? Zoek je coalitiegenoten? Neem contact met ons op!

*Met dank aan de nieuwe deltawerkers Joost Adriaanse & Ester van de Wiel